ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αλλάξτε τη σχέση σας με το φαγητό!

Στο κέντρο Αρμονία Διατροφής, στη Ρόδο, η διαιτολόγος Κουντούρη Μάρθα, παρέχει διατροφική καθοδήγηση και εκπαίδευση, σε άτομα κάθε ηλικιακού εύρους.

Ευεξία & Υγεία για Όλους

Από την παιδική ηλικία έως και την τρίτη ηλικία, η διατροφή κατέχει σημαντικό ρόλο στην ευεξία του ατόμου, για αυτό τίθεται απαραίτητο να διαθέτουμε σωστές διατροφικές συνήθειες τόσο για την ορθή διαχείριση παθολογικών καταστάσεων της υγείας, όσο και την ψυχική και πνευματική ευεξία.

Συνδυάζοντας τη Διατροφή με το Παιχνίδι

Επιπλέον, η διαιτολόγος, μαζί με ειδικό παιδαγωγό, διοργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα Βιωματικά Διατροφικά Εργασία για παιδιά, στο κέντρο Αρμονία στη Ρόδο, που έχουν ως σκοπό να διδάσκουν τρόπους και μεθοδολογίες για μια ισορροπημένη παιδική διατροφή.

 

Βασικό μέλημα του κέντρου διατροφής είναι η προσήλωση στα επιστημονικά δεδομένα και δρώμενα, η αποφυγή επικίνδυνων και ακραίων διατροφικών πρακτικών, αλλά και η προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες της καθημερινότητας του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Οι Μέθοδοι Διατροφής της Μάρθας Κουντούρη

Αποκτήστε, με την σωστή καθοδήγηση, τη δύναμη και τον έλεγχο των διατροφικών συνηθειών αλλά και των σκέψεών σας.

Για ενημέρωση διαθεσιμότητας των ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αναζητάτε, μη διστάσετε να επικοινωνήστε με το κέντρο Αρμονία Διατροφής, στη Ρόδο, και τη διαιτολόγο Μάρθα Κουντούρη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ