ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Διώξτε το στρες και αποκτήστε ψυχο-σωματική ευεξία!

Στο κέντρο Αρμονία, στη Ρόδο, προσφέρονται υπηρεσίες διαιτολογικής φύσεως, καθώς και εναλλακτικές θεραπείες για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων που χρήζουν αποκατάστασης, ώστε οι θεραπευόμενοι να ανακουφιστούν από τους πόνους.

Για όσους επιζητούν χαλάρωση από το στρες της καθημερινότητας, ευεξία και πνευματική ισορροπία που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του «Ευ ζην» και της Υγείας!

Ο Εμμανουήλ Παπαδάκης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και είναι άρτια εκπαιδευμένος στις τεχνικές των μη φαρμακευτικών θεραπευτικών προσεγγίσεων, που αποσκοπούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα ολιστικά.

 

Ουσιαστικά, επίκεντρο αποτελεί η αιτία του προβλήματος, πέραν από τα συμπτώματα, και κυριότερος σκοπό αποτελεί η γενική ευεξία και η σωματική υγεία του ενδιαφερόμενου.

Τα βήματα που ακολουθούνται για την εύρεση της εναλλακτικής θεραπείας, που να είναι κατάλληλη για τα δεδομένα του εκάστοτε ατόμου, είναι τα εξής:

  1. Καταγραφή του ιατρικού ιστορικού.
  2. Παράθεση προτεραιοτήτων και στόχων.
  3. Εντοπισμός τυχόν εμποδίων.
  4. Προτάσεις για τη κατάλληλη θεραπεία/τεχνική.
  5. Τελικό πλάνο δράσης και προγραμματισμός συνεδριών.

Οι Θεραπείες από τον Εμμανουήλ Παπαδάκη

Ελάτε στο κέντρο Αρμονία Διατροφής κι Εναλλακτικής Θεραπείας, στη Ρόδο, και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών διαιτολόγων και θεραπευτών, για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ