ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Χτίζοντας» το χώρο μας με μεράκι και αγάπη!

Το κέντρο Αρμονία, της διαιτολόγου Μάρθας Κουντούρη και του συνεργάτης της -εναλλακτικού θεραπευτή- Εμμανουήλ Παπαδάκη, εδρεύει στη Ρόδο και στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένους και καλά μελετημένους χώρους για να υποδεχθεί οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει σωματική και πνευματική ευεξία στη ζωή του.

 

Ο χώρος βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμάντη Αλέξανδρου 4, στην Ανάληψη, και αποτελείται από δύο σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και ευρύχωρα γραφεία, όπως θα δείτε και από τη συλλογή φωτογραφιών.

Αρμονία Διατροφής

Η σωστή διατροφική συμπεριφορά στην καθημερινότητα αποτελεί βασικό θεμέλιο  για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών, τη γενική υγεία (ψυχική και σωματική), καθώς και τον έλεγχο του βάρους.

 

Στο κέντρο διατροφής, η Μάρθα Κουντούρη έχει χτίσει ένα γραφείο – εργαστήριο με σκοπό, μικροί και μεγάλοι, να αισθάνονται άνετα και έτοιμοι να δουλέψουν με τον εαυτό τους για να βγάλουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με γνώμονα την υγεία τους.

 

Ο χώρος παρέχει τον κατάλληλο και πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τις ανάλογες μετρήσεις, ενώ υπάρχουν ειδικές αίθουσες ώστε να διοργανώνονται συνεδρίες (ομαδικές ή ατομικές) και σεμινάρια

Φωτογραφίες του κέντρου Διατροφής

Αρμονία Εναλλακτικής Θεραπείας

Το περιβάλλουν του κέντρου έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσδίδει στο θεραπευόμενο τη κατάλληλη χαλάρωση και «ζεστασιά», πάντοτε με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών και μηχανημάτων.

 

Ο Εμμανουήλ Παπαδάκης φροντίζει ώστε τα εργαλεία, ο εξοπλισμός και ο χώρος θεραπείας να αποστειρώνονται και καθαρίζονται πριν από κάθε συνεδρία, τηρώντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα υγειονομικά τα πρωτόκολλα, για τη δική σας ασφάλεια και την προάσπιση της υγείας σας.

Φωτογραφίες του κέντρου Θεραπείας

Επισκεφθείτε το κέντρο Διατροφής & Εναλλακτικής Θεραπείας Αρμονία, στη Ρόδο, επί της Παπαδιαμάντη 4, για εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα, στις ανάγκες σας, διατροφικά πλάνα από τη διαιτολόγο Μάρθα Κουντούρη, καθώς και για τις θεραπείες μυοσκελετικών παθήσεων από τον Εμμανουήλ Παπαδάκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ